torsdag 2 februari 2012

Full fart

Emilia verkar vara inne i en period, där hon inte kan vara still en sekund på en hel dag. I tisdags var fröknarna på dagis en aning glad att pappa kom och hämtade Emilia. Hon hade tagit sig in på toan och tvättade sig för full, hela hon var genomblöt. På med torra kläder och vips var hon på toan igen med toaborsten i högsta hugg. Emilia börjar känna sig hemma och nu klättrar hon överallt även på dagis. Idag hade hon ställt sig i fönstret. Så dom har fullt upp även där. Tur hon håller dom i trim. Men det är en aning fullt upp. Hon tar sig upp på allt, skjuter stolar hit och dit och klättrar upp köksbänken, på bordet, så hon kan nå lampknapparna och låsa ytterdörren och även ta sig vatten ur kranen när hon är törstig. Så just nu är hon hemsk, kan inte leka själv i fem minuter, utan att det bara ska vara hyss. Visst det är väl bra att det är fart i henne, men kanske inte turbo hela tiden hon är vaken.
Jag har pluggat varje kväll denna veckan och kommit en bit på väg, fått en massa grammatik uppgifter i engelska som ska vara klart tills på måndag, och jag är redan klar. Så det känns jätte skönt kan jag ta det lite lugnt under helgen, kan göra lite info och layout. Henke har jobbat på bra i Emilias rum så henke har börjat spacklat. Så jag ska också hjälpa till med spacklet till helgen. Så snart kan vi ha inflyttnings fest för Emilia!

1 kommentar:

  1. Inte bara Emilia som har turbofart. Kollade hennes rum idag och det har också gått med turbofart därinne. Vill också komma på inflyttningsfest någon dag. Kolla om Jon kan ha catering från sin restaurang. Farmorkramar

    SvaraRadera